Putsning i Malmö, Eslöv och Lund

Aktuellt just nu! Städmässa i Stockholm

oktober 18th, 2012 | Posted by dc-service in Okategoriserade

Service & Supply 2012 går av stapeln den 24-25 oktober. Mässan är på Stockholmsmässan (Älvsjö) och har två huvudinriktningar, Clean och Facility.

Clean Bright Awards 2012 kommer också att avgöras på mässan, ett intressant pris som lyfter fram förebilder och framtidslöften inom den svenska städ och service branschen. Juryn har utsett 18 finalkandidater i sex olika priskategorier, vinnarna kommer att koras den 24 oktober kl. 15:00 på mässan.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>