Hushållsnära Tjänster - Hemservice

Hushållsnära tjänster (hemservice) Malmö, Lund och Eslöv

D & C Service erbjuder hushållsnära tjänster i Malmö, Lund och Eslöv med hög kvalitet från professionella medarbetare inom hemservicesektorn. Vi har pålitliga medarbetare som vi vågar gå i god för – vi menar också att det är viktigt att samma person utför tjänsten från vecka till vecka så långt som det är möjlig.

 

Exempel på hushållsnära tjänster som vi utför:

  • Veckostädning
  • Flyttstädning
  • Fönsterputs
  • Trädgårdsarbete
  • Flytthjälp

Anlita hushållsnära tjänster i Malmö, Lund och Eslöv till halva priset  – med RUT -avdrag

Kostnaden för städning har blivit väsentligt billigare sedan RUT -avdraget infördes. RUT -avdraget innebär att man får skattereduktion för hushållsnära tjänster som t ex städning, barnpassning, matlagning, trädgårdsunderhåll m.m. Skattereduktionen sker enligt något som kallas fakturamodellen men får ej överstiga 50 000 kronor per person och år. Är man två vuxna i hushållet så får man maximalt nå upp till 100 000 kronor tillsammans. Skattereduktionen uppgår till 50 % av arbetskostnaden, därmed har priset på städning reducerats till ca halva priset! Skattereduktion har fått stort genomslag på senare år och sektorn hushållsnära tjänster är på stark framväxt. Hushållsnära tjänster utnyttjas numera av alla samhällsgrupper alltifrån de mera välbeställda till låginkomsttagare. En stor grupp av konsumenter av hushållsnära tjänster är pensionärer, äldre personer som finner det svårt att själv klara städning och andra sysslor i hemmet. Med RUT -avdraget är det nu möjligt att få hjälp med de flertalet av de sysslor som tidigare varit svårt att klara av! Med RUT -avdraget har det nu blivit lättare även för de som inte har höga löner att utnyttja städhjälp, barnpassning och annan hemhjälp!

 

Hur mycket kostar hushållsnära tjänster i Malmö, Lund och Eslöv?

Hur mycket hushållsnära tjänster kostar beror naturligtvis på ett flertal faktorer. Faktorer såsom; hur ofta vill man ha städat? Hur omfattande städning är man beredd att betala för? Hur ser ytorna ut? Är det lättstädat eller är det  kanske lite tyngre? Hur ser trafik/nedsmutsning ut? Eftersom att det tyvärr finns många oseriösa aktörer i städbranchen finns det också en bred spridning på priserna. Några företag använder svart arbetskraft eller betalar låga löner, långt under kollektivavtal. Ett pålitligt och professionellt städföretag  med all utrustning, arbetsledning, försäkringar, erfarenhet och utbildning kostar givetvis mer än ett mindre pålitligt företag som arbetar oseriöst. Dock bör man ta sig en rejäl funderare på vad det kan kosta om man anlitar ett oseriöst företag – det kan t.ex. stå en dyrt att anlita ett företag utan försäkringar!

Vill du veta mer om vad det kostar? Klicka på länken nedan och fyll i uppgifterna så kontaktar vi dig för en kostnadsfri beräkning av priset!

Jag vill veta – Vad kostar hushållsnära tjänster i Malmö, Lund och Eslöv?

 

 

Länk till Skatteverkets information om Hushållsnära Tjänster

Hushållsnära tjänster Eslöv