Tjänster

VÅRA TJÄNSTER

Om du är i behov av en tjänst som inte är med så kan du kontakta oss.

GOLVVÅRD

Golvvård är viktigt eftersom ett golv som har inte blivit tagit hand av kan se livlöst ut. Detta kännetecknas framförallt av att "ny-känslan" har försvunnit. Golvvård kan handla allt från att olja in ett trägolv till att rengöra ett klinkergolv. Ju tidigare man utför en grundlig och bra golvvård desto mindre underhållsarbete blir det under tidens gång.

FÖNSTERPUTS

När solen tittar fram och avslöjar dina smutsiga fönster är det dags för fönsterputsning. Om du bor vid havet med saltstänkta vindar eller i stan vid en livligt trafikerad gata behöver du förmodligen tvätta fönster ofta. Annars rekommenderas utvändig fönsterputs varannan månad och inomhus efter behov.

FLYTTSTÄD

En flyttstädning innebär betydligt mer än en vanlig veckostädning. Det är en totalrengöring av en bostad och mycket omfattande.I flyttstädningen ingår även områden som förråd utanför bostaden och röjning av eventuell tomt.

TRAPPSTÄD

Trappstädning omfattar sopning, moppning, dammtorkning, avfläckning, avtorkning samt putsning av golv, väggar och dörrar. Detta görs även på alla övriga ytor och anordningar i trappuppgångar, entréplan, våningsplan, källare och hissar.